btrfs NASsen en Cloud servers

Onlangs is er een andere concurrent van brute NAS-apparaten op het podium verschenen Recently, another competitor to brutal NAS devices has come on stage – een behuizingsvrije software implementatie met dezelfde technieken als een normale NAS Hoe het werkt: Je hebt een set harde schijven die je aansluit op een PC en dan gebruik je software zoals Rockstor om deze schijven te combineren tot een "thuis NAS" Zulke NAS platforms gebruiken vaak open source oplossingen om de schijven te combineren tot een centrale opslag. Bijvoorbeeld Linux en het btrfs-bestandssysteem.

btrfs is interessantomdat het, in of 2017, nog in ontwikkeling was. . Een paar jaar geleden was er zelfs nog geen RAID5 en RAID6 ingebouwd in de software. Nu is RAID5/6 ondersteund hoewel het nog wel expirimenteel is en nog niet wordt geadviseerd te gebruiken in productie-omgevingen. Niet te min, zulke oplossingen hebben de harten gewonnen van een bepaald publiek omdat zij er voor zorgen tegen een minimale investering. een thuis NAS server met een indrukwekkende opslagcapaciteit kunnen leveren.

Wij leveren hierop een read-only oplossing – data recovery software die het mogelijk maakt om data te extracten van dit soort software NASsen. Wij leveren de mogelijkheid om de meest gebruikelijke algoritmes gebruikt in NAS partities en bestandssystemen: md-RAID, LVM, ext 2/3/4, XFS, UFS, btrfs.

Hoe data te recoveren van een NAS server

De data recovery procedure is redelijk recht toe recht aan:

  1. Sluit de harde schijven van uw NAS server aan op een PC met Windows.
  2. Download, installeer and start ReclaiMe File Recovery.
  3. Wacht tot de software de partities van de NAS heeft gescant.
  4. Selecteer uw btrfs volume uit de lijst.
  5. Wacht tot Reclaime de mappen en bestanden laat zien.
  6. Sla de gerecoverde data op.

Heeft u nog vragen?