Hoe identificeer je een harde schijf in de ReclaiMe apparatenlijst

Als er meerdere opslagapparaten op uw computer zijn aangesloten, moet u die ene schijf identificeren waar u de data van wilt recoveren.

  1. Als de schijf die u wilt recoveren een schijfletter had, dan kijkt u of u die schijfletter ziet tussen de Logische schijven of in USB apparaten. Dit werkt ook voor RAW bestandssystemen.
  2. Als u een USB apparaat (een externe USB schijf, een USB stick, een digitale camera of een geheugenkaartje in een kaartlezer USB ) aangesloten heeft, kijkt u dan onder USB apparaten. Als u meerdere opslag apparaten heeft verbonden via USB, ontkoppel dan de apparaten die u niet nodig heeft.
  3. Als u een interne harde schijf heft die niet is gepartitioneerd, kijk dan onder Fysieke apparaten. Zoek de schijf met de opslagcapaciteit die het zelfde is als de schijf die u nodig heeft. De schijfgrootte komt niet altijd precies overeen vanwege de decimaal tegen binaire gigabyte conversie.
  4. Alle partities, logische dynamische volumes, RAID arrays die geen schijfletter hebben, staan onder Niet gemounte volumes.
  5. Alle Apple Mac OS X schijven staan ook onder Niet gemounte volumes.

Zodra u de schijf heeft gevonden in de lijst, dubbelklikt u er op om de recovery te starten.

Heeft u nog vragen?