Data recovery van Apple apparaten

ReclaiMe File Recovery is Windows software en draait niet op MAC OS, maar, ReclaiMe kan wel data recoveren van MAC OS bestandssystemen zoals HFS/HFS+, APFS en UFS. Om ReclaiMe te gebruiken voor Mac OS schijf recovery hoeft u alleen maar de schijf uit uw MAC aan te sluiten aan een Windows PC. Het is aanbevolen om de schijf direct aan het moederbord aan te sluiten maar het kan ook via een externe USB behuizing of via een USB naar SATA kabel.

De disk uit de Mac computer halen.

De beste manier om er achter te komen hoe u de disk uit uw MAC krijgt, is om te zoeken op YouTube voor video instructies. Wij vonde de volgende videos over hoe u de harde schijf uit sommige Apple apparaten kunt halen:

Mac schijf recovery met ReclaiMe File Recovery software

Zodra u de schijf uit uw Apple heeft gehaald en deze heeft verbonden met een Windows PC, volgt u de instructies hieronder.

  1. Download en start ReclaiMe File Recovery.
  2. Selecteer de harde schijf die u wilt recoveren in de apparatenlijst van ReclaiMe. Als u de schijf verbonden heeft via USB dan moet u kijken onder de USB apparaten in de lijst. Zo niet, dan vind u de schijf onder Niet gemounte volumes/Unmounted volumes.
  3. Dubbelklik op de schijf of selecteer de schijf en klik op de Start knop om het data recovery proces te starten.
  4. Zodra ReclaiMe data vind, zet ReclaiMe de bestanden en mappen in een folder genaamd: APFS, HFS, HFS Plus of UFS. U kunt door de mappen bladeren en bestanden previewen om de kwaliteit van de recovery te controleren.
  5. Mac drive recovery
  6. Klik op deSave knop en kies de juiste optie: U kunt een enkele folder of alle gerecoverde data recoveren. De previewfunctie is bechikbaar, zelfs in de evaluatieversie van ReclaiMe maar de Save knop werkt alleen als de software is geactiveerd. Om uw software te activeren, moet u de Ultimate versie kopen. De Ultimate versie is geschikt om data van Apple Mac OS te recoveren.

Heeft u nog vragen?